Reacties van deelnemers in 2011

Een bloemlezing uit de reacties:

Graag wil ik nog even bedanken voor de prima trainingslopen en met name de pacers Marco (30km loop, 4;45/km) en Marco/Cor (35km loop, 4:45/km).
Op 23 okt heb ik mee gedaan met de Niagara Falls International Marathon. En ja ik ben zeer blij met de uitslag (3e in leeftijdscategorie in een eindtijd van  2:55:25.4). Willen jullie de heren hartelijk bedanken: wrs kennen ze mij niet meer van naam maar ik was beide keren de enige vrouw die meeliep in het groepje dus misschien helpt dat.
Hartelijke groet,
Inez-Anne Haagen

Ik wil jullie nog bedanken voor de zeer goed opgebouwde trainingslopen van de marathon A’dam11. Deze 1e ging zeer goed en kwam op een mooie 3:36:51 uit op een zonnig parcours. (Traininggroep gekozen 5:30/km)
Groet en tot ziens,
Willem

Allereerst nog bedankt voor het organiseren van de trainingslopen voor de Amsterdam marathon. Wat een belevenis was dat gisteren zeg! Ik vroeg me af of jullie ook voor de voorjaars-marathons trainingen organiseren, of eventueel contacten hebben met een vergelijkbare organisatie in de buurt van Rotterdam? Misschien ben ik wel te vroeg en komt het vanzelf op de site 🙂
Bij voorbaat dank,
Mark Vink

Dank jullie wel voor de voortreffelijke voorbereiding voor de Amsterdam marathon gisteren! Ik heb een vraag. Zouden jullie voor mij de link waar de foto’s van de traingslopen kan zien? Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet
John van Dongen

Hallo,
Mijn complimenten voor de goede organisatie van de trainingslopen. Ik heb een aantal malen met plezier meegedaan.
Met sportieve groet,
Stef van Leeuwe

Beste Jack en alle anderen,
Hierbij wil ik toch weer even mijn waardering uiten hoe alles toch georganiseerd is met de trainingsloop naar de marathon toe. Hoe zwaar ook, het blijft een feest om dit met een groep te mogen doen. Alle lof voor jullie en dank dank dank.. Tot `de 16e.
Sportieve groet Carla den Braber

Beste Ineke & Jack,
Bedankt voor de trainingslopen! Ik vond het allemaal zeer goed geregeld en erg relaxt om zo te kunnen trainen. Hopelijk werpt het zijn vruchten af over 2,5 week. Wellicht tot volgend jaar!

Hartelijk dank voor de 4 trainingslopen erg leuk, erg goede  pacers en perfect georganiseerd.
Vriendelijke groet,
Dimitri

Ik heb weer vreselijk genoten van de prima organisatie, goede en gezellige pacers, prima sfeer en het mooie weer. Bedankt allemaal!
Mirjam Ruiter

Dank jullie wel voor de goede zorgen tijdens de trainingslopen. Vandaag lukte niet omdat we toch teveel 50 jarige feestje dit weekend hebben. Wij gaan di onze 30 km doen. Graag weer tot een volgende keer.
Groetjes,  Monique-Cecile Roelandt en Tim de Ruiter

Ik wou jullie nogmaals bedanken voor een zeer geslaagde trainingsloop vanochtend. Alles was keurig geregeld en er werd ook echt constant gelopen (heb ik elders helaas al eens anders gezien).Dank dus! In het bijzonder aan de pacers van de 5:45 groep.
Groeten, Wanda Sloos

Hartelijk dank voor een mooi georganiseerde dag met vriendelijke en enthousiaste mensen. Deed voor de 1e keer mee en hoewel het zwaar was, maakte dit het allemaal wat lichter.
Mvg Ilan Spinath

Hi!
I have now been running with your group two times and it’s great! I look forward to the coming two times, but unfortunately I have started to feel a pain in my right leg above the ankle. Maybe it will get better soon, but I wonder if you know any place where I can check it up, I don’t now what it’s called but like a sport doctor, maybe even one special for running? I would be grateful for any tips!  Kind regards, Elise

Ik heb vandaag meegelopen met de 25 km trainingsloop en wilde graag even melden dat ik het fantastisch georganiseerd vond. Een echte aanrader in aanloop naar de marathon! Dank.
Mvg, Tasu Koop

3 gedachten over “Reacties van deelnemers in 2011

 1. Graag wil ik “Amsterdam Marathon Trainingslopen” hierbij bedanken voor de goed georganiseerde training van 30 km voor de TCS Amsterdam marathon. De marathon heb daardoor kunnen uitlopen in 4uur en 11 min. Boven verwachtingen!!

  Kijk uit naar de trainingslopenn van 2020.

  Gr,
  Rick

 2. Bedankt voor super goed georganiseerde trainingsloop met speciale dank aan Paula “de haas”. Het voelt alsof ik het ga missen.

 3. Jack Koninx en Ineke Kosse,
  Gefeliciteerd met nieuwe site ziet er heel overzichtelijk uit en facebook ook zeer handig.
  Nog bedankt voor de loop van gisteravond, wellicht te hard van stapel gegaan na feestdagen want lig nu hoestend in bed:(
  Hoop a.s trainingsloop 22/1 er wel weer bij te zijn.

  gr,
  Errol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *