20km

overzichtskaartje
totaal 20,2km
28 juli

De totale route

De route is samengesteld uit 4 delen. We starten om 9:30u bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos, lopen vervolgens 2 lusjes in het Bos en gaan daarna weer terug naar VRA. Op de route passeren we 3x onze verzorgingspost waar voor de deelnemers water, sportdrank en bananen beschikbaar zijn. Op de verzorgingspost is ook een EHBO-team aanwezig. De post is ingericht bij de Grote Vijver.

kaartje 1e lus
afstand 5,7km
28 juli

Koenenkade

De route van de eerste trainingsloop start bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos. Vanuit het stadion van VRA lopen we via de Nieuwe Kalfjeslaan en het Bezoekerscentrum naar de kop van de Bosbaan. Vandaar volgen we de Koenenkade en we lopen dan richting de Grote Speelvijver. Aan het eind van de Duizendmeterweg, vlak bij de kiosk, is een verzorgingspost ingericht.

kaartje 2e lus
afstand 3,8km
28 juli

Grote Speelweide en Bisonweide

Na de eerste pauze lopen we langs de Speelweide en de Grote Vijver naar de Kleine Vijver. Vervolgens keren we langs de “Bisonweide” en de Geitenboerderij terug naar de Grote Speelweide. Vandaar lopen we in de richting van de klok om de speelweide terug naar drankpost aan de Duizendmeterweg.

kaartje 3e lus
afstand 5,1km
28 juli

Heuvel

Als derde rondje lopen we langs de rotonde aan het einde van de Duizendmeterweg richting de Bosbaanweg. Voordat we bij de Bosbaanweg aankomen gaan we door het bos en lopen we een stuk parallel aan de Bosbaan. We steken de Duizendmeterweg over en lopen over de Heuvel en langs de Grote Speelweide terug naar de drankpost.

kaartje 4e lus
AFSTAND 5,8KM
28 juli

Retour VRA

Tenslotte lopen we via het fiets- en wandelpad aan de noordkant van de Bosbaan weer naar VRA. Deelnemers die de laatste etappe van 5,8km te lang vinden, kunnen ook rechtstreeks teruggaan naar VRA. Dan kort je de route met 4km in.