25km

overzichtskaartje
totaal 25km
18 augustus

De totale route

De route is samengesteld uit 4 delen. We starten om 9:30u bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos, lopen vervolgens 2 lusjes in het Bos en gaan daarna weer terug naar VRA. Op de route passeren we 3x onze verzorgingspost waar voor de deelnemers water, sportdrank en bananen beschikbaar zijn. Op de verzorgingspost is ook een EHBO-team aanwezig. De post is ingericht bij de Grote Vijver.

kaartje 1e lus
afstand 6,2km
18 augustus

Polder Meerzicht

De route van de tweede trainingsloop start bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos. Vanuit het stadion van VRA lopen we via de Nieuwe Kalfjeslaan en het Bezoekerscentrum naar de kop van de Bosbaan. Vandaar volgen we de Koenenkade en we lopen dan om Polder Meerzicht heen richting de Grote Speelvijver. Aan het eind van de Duizendmeterweg, vlak bij de kiosk, is een verzorgingspost ingericht. Aan het eind van de Duizendmeterweg, vlak bij de kiosk is een drankpost ingericht.

kaartje 2e lus
afstand 6,2km
18 augustus

Geitenboerderij

Na de eerste pauze lopen we een rondje “Geitenboerderij”. We lopen een klein stukje langs de Grote Speelweide en gaan dan rechtsaf het bos in. Via een kleine omweg gaan we naar de Geitenboerderij. Vandaar volgen we de route naar de Speelweide en de Zonneweide. Voorbij de Speelweide lopen we rechtdoor richting Amstelveen. Bij de Bleekerkade slaan we linksaf. We lopen door tot de Oude Karslaan. Daar slaan we weer linksaf en vervolgens lopen we langs de voet van de Heuvel weer terug naar de drankpost.

kaartje 3e lus
afstand 6,3km
18 augustus

Bosbaan

Na het rondje “Geitenboerderij” lopen we naar de Bosbaanweg om aan de 3e lus te beginnen. We steken de Bosbaanweg over en lopen langs de noordkant van Bosbaan, over het onverharde pad direct langs het water in de richting van het Grand Café. Bij erg warm weer nemen we echter het pad in de schaduw van de bomen dat parallel loopt aan het onverharde pad. Bij het Bezoekerscentrum gaan we richting Klimpark en het Dachau Monument. Vervolgens lopen terug naar de drankpost bij de kiosk aan het einde van de Duizendmeterweg.

kaartje 4e lus
AFSTAND 6,2KM
18 augustus

Retour VRA

Tenslotte lopen we via Polder Meerzicht weer terug naar VRA. Deelnemers die de laatste etappe van 6,2km te lang vinden, kunnen ook rechtstreeks teruggaan naar VRA. Dan kort je de route met 4km in.