30km

overzichtskaartje
totaal 30,3km
8 september en 29 september

De totale route

De route is samengesteld uit 5 delen. We starten om 9:30u bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos, lopen vervolgens 3 lusjes in het Bos en gaan daarna weer terug naar VRA. Op de route passeren we 4x onze verzorgingspost waar voor de deelnemers water, sportdrank en bananen beschikbaar zijn. Op de verzorgingspost is ook een EHBO-team aanwezig. De post is ingericht bij de Grote Vijver.


kaartje 1e lus
afstand 6,2km
8 september en 29 september

Polder Meerzicht

De route van de derde en vierde trainingsloop start bij cricketvereniging VRA in het Amsterdamse Bos. Vanuit het stadion van VRA lopen we via de Nieuwe Kalfjeslaan en het Bezoekerscentrum naar de kop van de Bosbaan. Vandaar volgen we de Koenenkade en we lopen dan om Polder Meerzicht heen richting de Grote Speelvijver. Aan het eind van de Duizendmeterweg, vlak bij de kiosk, is een verzorgingspost ingericht. Aan het eind van de Duizendmeterweg, vlak bij de kiosk is een drankpost ingericht.


kaartje 2e lus
afstand 6,3km
8 september en 29 september

Geitenboerderij

Na de eerste pauze lopen we een rondje “Geitenboerderij”. We lopen een klein stukje langs de Grote Speelweide en gaan dan rechtsaf het bos in. Via een kleine omweg gaan we naar de Geitenboerderij. Vandaar volgen we de route naar de Speelweide en de Zonneweide. Net voorbij de Speelweide lopen we rechtdoor, richting Amstelveen. Bij de Bleekerkade slaan we linksaf. We lopen door tot de Oude Karslaan. Daar slaan we weer linksaf en vervolgens lopen we langs de voet van de Heuvel weer terug naar de drankpost.


kaartje 3e lus
afstand 6,5km
8 september en 29 september

Bosbaan

Na het rondje “Geitenboerderij” lopen we naar de Bosbaanweg om aan de 3e lus te beginnen. We steken de Bosbaanweg over, lopen richting Boerderij Meerzicht en vervolgens rechtsaf langs de Koenenkade. Voorbij de witte ophaalbrug nemen we nog een stukje van het onverharde pad direct langs het water in de richting van het Grand Café. Bij het Bezoekerscentrum gaan we richting Klimpark en het Dachau Monument. Vervolgens lopen terug naar de drankpost bij de kiosk aan het einde van de Duizendmeterweg.


kaartje 4e lus
afstand 5,1km
8 september en 29 september

Heuvel

Als vierde rondje lopen we een “rondje Heuvel”. We lopen langs de Grote Vijver en vervolgens met de klok mee om de Grote Speelweide heen. Vervolgens gaan we door het bos en lopen we een stuk parallel aan de Bosbaan. We steken de Duizendmeterweg over en lopen eerst langs de voet van de heuvel. Vervolgens gaan we over de Heuvel en langs de Grote Vijver terug naar de drankpost.


kaartje 5e lus
AFSTAND 6,2KM
8 september en 29 september

Retour VRA

Tenslotte lopen we via Polder Meerzicht weer terug naar VRA. Deelnemers die de laatste etappe van 6,2km te lang vinden, kunnen ook rechtstreeks teruggaan naar VRA. Dan kort je de route met 4km in.