Inschrijven

Inschrijfformulieren

Zomer 2020 Trainingslopen in Amsterdam.

De inschrijving is geopend!

Wat zijn de kosten en mogelijkheden?

Bij voorinschrijving kun je kiezen uit verschillende pakketten. Je kunt je inschrijven voor deelname aan één loop maar je kunt ook een combinatie van lopen kiezen.

  • Inschrijving per loop vooraf = € 8,25
  • Inschrijving voor een combinatie van 2 lopen vooraf = €15,00
  • Inschrijving voor een combinatie van 3 lopen vooraf = €21,00
  • Inschrijving voor een combinatie van 4 lopen vooraf = €25,00

Voor elk pakket dat we aanbieden is een apart inschrijfformulier beschikbaar. Op de inschrijfformulieren zullen wij je ook vragen aan te geven wat de eindtijd is die je straks op de marathon wil lopen. Daar vragen we naar om in te kunnen schatten hoe groot de groepen worden. We zullen je er niet op de seconde aan houden. Trainingslopen zijn vooral plezierige lopen op weg naar een mooie marathon…!

Korting op het startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon

Ook in 2020 mogen we weer een pakket aanbieden waarbij een startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon is inbegrepen. Je kunt je via onze site rechtstreeks aanmelden voor deelname aan de TCS Amsterdam Marathon of voor deelname aan het NK Marathon wanneer je je voor tenminste één trainingsloop inschrijft. De prijs voor dit pakket bedraagt €85,00 en het bestaat uit:

  • Het recht op deelname aan alle trainingslopen die door de Stichting Trainingslopen worden georganiseerd.
  • Startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon of het NK Marathon, inclusief het T-shirt van de TCS Amsterdam Marathon 2020.
  • Een badlaken van Stichting Trainingslopen als herinnering aan je deelname:

Na-inschrijving

We willen graag dat onze deelnemers gebruik maken van de voorinschrijving. De voorinschrijving houden we lang open en we zijn heel soepel met annuleringen. Bovendien kost na-inschrijving ons extra werk. Na-inschrijving is alleen mogelijk wanneer we het maximum aantal deelnemers niet hebben bereikt. Wil je toch gebruik maken van na-inschrijving dan bedraagt het inschrijfgeld €10,00 per loop.

Tenslotte
We doen er alles aan om de veiligheid van deelnemers te waarborgen, maar deelname aan de trainingslopen georganiseerd door de Stichting Trainingslopen geschiedt geheel toch op/voor eigen rekening en risico. De Stichting Trainingslopen is niet aansprakelijk voor ongevallen die deelnemers tijdens de trainingslopen overkomen.